Placinta de fasole

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 kg foi pentru placinta, 400 g fasole, 150 g zahar, un strop de scortisoara, 2 oua, 100 g stafide, gris si ulei.

Fasolea bine fiarta se strecuara, se paseaza si se lasa la racit, dupa care se aduga zaharul, scortisoara si ouale. Toate se amesteca si cu acest amestec se umplu foile. Se intind doua foi si pe una din laturi se pune o cantitate de umplutura (ca pentru realizarea placintei de mere), se adauga un pic de stafide si se presara cu gris, se stropeste si cu un pic de ulei si se face un fel de rulou. Rulourile asa facute se pun in tigaie si se coc la un foc moderat. Placinta se taie, se presara cu zahar praf si se serveste calda sau rece.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.