Placinta cu visine

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

160 gr faina, 80 g unt sau margarina, 160 g zahar, 2 oua, coaja de lamaie.

Pentru umplutura:

kurtmann.ro

100 g zahar, 150 g unt, 4 galbenusuri, 3 dl lapte, 250 g amidon, 1 kg visine fara samburi, biscuiti maruntiti.

Ouale, zaharul si untul amestecati-le pana ajung spuma. Adaugati faina si coaja de lamaie. Din coca astfel pregatita face o foaie de forma rotunda cat pentru un vas de marime mijlocie. Foaia asa pregatita o bagam in cuptor, presaram visinele strecurate de suc peste ea, peste care se presara biscuitii maruntiti si zaharul, o glazuram cu crema facuta din restul ingredientelor si o bagam inapoi in cuptor, pana cand se rumeneste.

Glazura: galbenusurile, zaharul si untul le batem spuma, adaugam faina si laptele, se fierbe mestecand incontinuu, pana cand incepe sa se ingroase.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.