Placinta "Corina"

Share Button

Ingrediente:

Aluatul:

  • 400 g faina,
  • 250 g margarina,
  • 2 galbenusuri,
  • 150 g zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingurita bicarbonat.

Crema:

kurtmann.ro
  • 1 Kg branza de vaci,
  • 250 g zahar,
  • 1 vanilie,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri de gris.

Glazura:

  • 9 linguri de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri apa clocotita.

Mod de preparare:

Se amesteca bine si se imparte in 2 jumatati care se baga in frigider cat timp se prepara crema. Dupa ce se amesteca, se adauga cele 4 albusuri batute spuma. Se scoate o jumatate de aluat din frigider si se rade pe tava. Se pune crema care se intinde si apoi se rade cealalta jumatate de aluat. Se baga la cuptor pana se coace. Glazura se adauga dupa ce se scoate din cuptor.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.