Pizza cu ton

Share Button

Pizza cu tonIngrediente pentru 2 portii:

2 pachetele de pizza (proaspata) de circa 230g fiecare, 1/2 conserva de pulpa de rosii (100g), sare, piper, 1/2 lingurita de maghiran uscat (Oregano), 1 ceapa 2 rosii, 125g Mozzarella, 1 cutie de ton (150g), 1/2 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Se aseaza aluatul de pizza pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si se unge cu piureul de rosii (pulpa), la care s-a adaugat sare, piper si maghiran. Ceapa se curata si se taie bucati, la fel ca si Mozzarella (lasata in prealabil sa se scurga bine). Se aseaza pe fiecare portie de pizza cate putin ton (scurs), ceapa, rosii si Mozzarella. Se baga la cuptor (incins la 200 de grade) si se lasa circa 20 de minute. Cand sunt gata, se presara deasupra patrunjel verde tocat.

Un sfat: Daca doriti ca pizza sa fie mai picanta: incorporati in pulpa de rosii (piure) o lingura de capere si 2-3 fileuri de sardele (tocate).

Pizza cu ton Pizza cu ton Pizza cu ton

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

Tags: ,

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.