Pizza cu praz

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

Aluat:

  • 5 oua,
  • 250 gr iaurt sau lapte batut,
  • 12 linguri (rase) faina.

Umplutura:

  • 5 fire de praz,
  • mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat),
  • masline,
  • ciuperci,
  • cascaval.

Mod de preparare:

Aluat:

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozitia.

Umplutura:

5 fire de praz taiate marunt se calesc in putin ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste aluat. Se adauga mezel, masline, ciuperci si se rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.