Pizza comoda

Share Button

Ingrediente:

  • 6 felii mari de paine (sau 10-12 de franzela) mai veche,
  • 2 catei de usturoi,
  • un ou,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 100 ml vin alb,
  • sec,
  • salam,
  • parizer,
  • ciuperci,
  • masline,
  • smantana,
  • ardei,
  • ardei iute (optional),
  • piper,
  • sare,
  • grasime.

Mod de preparare:

Se inmoaie painea in lapte si se aseaza pe o tava unsa in prealabil cu grasime si tapetata cu faina. Se taie bucatele mici toate ingredientele si se imprastie cat mai uniform peste “blatul” de paine. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si apoi cu oul care se bate bine; se pun sarea, piperul si cateii de usturoi, pisati foarte bine; se toarna totul peste ingrediente, astfel incat sa le acopere cat mai bine. Se introduce preparatul in cuptorul incins si, cand e pe jumatate copt se toarna peste smantana subtiata cu lapte sau ketchup cat mai picant.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.