Pingiur

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 kg ardei verzi, 1 kg rosii, 1 vanata, ulei, sare, 3 catei usturoi.

Ardeii se spala, se sterg de apa si se pun la copt. Rosiile de asemenea se spala si se pun in cuptor pentru a se coace. Se coace de asemenea si vanata. Ardeii se decojesc si se maruntesc bine pe un tocator de lemn. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Rosiile se pun intr-o razatoare pentru a se scurge dupa care se decojesc si se maruntesc pe tocator. La fel se procedeaza si cu vanata. Intr-un castron pentru salata se amesteca ardeii cu rosiile, vanata si usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul care dupa aceea se incorporeaza si el incet, incet in amestecul din castron. Se amesteca bine si se sareaza dupa gust.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.