Piept de pui in manta de sunca

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 4 catei de usturoi,
  • 80g branza Ricotta,
  • 1 lingura patrunjel tocat,
  • sare,
  • piper,
  • 4 fileuri de piept de pui,
  • 4 felii de sunca de Parma,
  • 6 rosii,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 400g  paste Penne.

Mod de preparare:

Se curata si se toaca usturoiul. Se amesteca impreuna cu Ricotta, patrunjel, sare si piper. Cuptorul se incinge la 200ºC. Se spala si se sterge carnea de pui. Se cresteaza in fiecare piept de pui cate un buzunar adanc si se umple cu compozitie de Ricotta. Se infasoara cu cate o felie de sunca. Se spala rosiile si se taie jumatati. Pieptii de pui se aranjeaza  intr-o forma termorezistenta si se repartizeaza de jur imprejur rosiile. Se sareaza totul, se pipereaza si se stropeste cu ulei de masline. Se coace la cuptor timp de circa 10 minute. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare circa 10 minute. Se trec prin apa rece, se scurg  si se servesc alaturi de piept de pui.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.