peste

  • 6:31 PM

    Ingrediente: Pentru 4 portii Pentru sosul de rosii ulei de masline 1 ceapa mica, curatata si tocata marunt 4 catei de usturoi, curatati si taiati felii subtiri 1 lingurita oregano uscat 2 conserve a cate 400 gr. de rosii ovale sare marina piper negru proaspat macinat otet de vin rosu frunzele de la o legatura

  • 11:32 AM

    Ingrediente: Pentru 4 portii 1 kg rosii proaspete, bine coapte 400 gr. file de ton proaspat, intreg 3 catei de usturoi, curatati si taiati felii subtiri frunzele de la 2 fire de rozmarin proaspat 1 ardei iute rosu proaspat, curatat de seminte si taiat felii subtiri, sau 1 ardei iute rosu uscat, faramitat ulei de

  • 12:06 PM

    Ingrediente: Pentru 4 portii 75 gr. untisor 450 ml supa limpede de peste sau de pui 150 ml vin alb sec 225 gr. tagliatelle (sunt o varietate de paste, asemanatoare cu macaroanele) 40 gr. unt 75 gr. prosciutto (sunca de Parma), taiata fasii 2 linguri faina 300 ml smantana sare piper negru proaspat macinat ulei

  • 4:11 PM

    Ingrediente: Pentru 4 portii 3 oua 1 lingurita patrunjel verde, tocat 1 lingura marar verde, tocat 40 gr. parmezan ras 40 gr. branza de oaie, data pe razatoare 2 linguri de vin alb sec piper negru proaspat macinat 400 gr. spaghete 550 gr. file de somon, fara piele 25 gr. unt 1 lingurita ulei de

  • 4:32 AM

    Ingresiente: Pentru 4 portii: 800 g peste file 1 lamaie 2 linguri mustar 3 linguri pesmet 100 ml ulei 2 linguri faina 1 lingura otet 5-6 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Pestele se spala cu apa rece, se usuca si se taie in bucati potrivit de mari si groase de 1 cm.

  • 8:18 AM

    Ingrediente: Pentru 4 portii: 600 g peste file piper sare 2 linguri zeaam de lamaie 3-4 linguri ulei 3-4 linguri faina 1 ceapa 1 telina mare 2 morcovi 80 g unt 200 ml vin alb 200 g smantana patrunjel verde Mod de preparare: Pestele se stropeste cu zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si

  • 4:59 AM

    Ingrediente: Pentru 4 portii 1,2 kg peste alb 1 lamaie sare piper 3 linguri de faina 60-70 ml ulei 1 ceapa mica 2 catei de usturoi 2 gogosari 3 rosii 1 ardei iute Mod de preparare: 1. Pestele se curata se solzi, branhii si intestine, se spala bine cu apa rece si se usuca. Se

  • 7:13 PM

    Ingrediente: Pentru 2 portii: 500-600 g peste (2 pesti de o marime potrivita) 2 lamai 2 linguri de faina 60 ml ulei sare piper patrunjel verde Sos de lamaie: Se bat 4 linguri de ulei de masline, cu zeama de la o lamaie si 8 linguri supa de legume, adaugate in portii mici. Se condimenteaza

  • 1:51 PM

    Ingrediente: Pentru 2 portii: 500 g peste gras dezosat 4 bucati mijlocii cartof 1 morcov cateva fire patrunjel ½ leg. marar 3 catei usturoi 2 linguri maioneza 1 lingura mustar 1 lingura iaurt 1 lingurita delikat 1 pahar pesmet alb 1 lingurita boia de ardei dulce 125 ml ulei de masline piper boabe dupa gust

  • 5:58 AM

    Ingrediente: 750 g somon file 8 felii lungi de bacon 350 g ciuperci 3 catei mari de usturoi 3 fire de ceapa verde 2 linguri patrunjel tocat 1/4 pahar (55 ml) sos de stridii (oyster sauce) 125 ml apa 15 g unt Mod de preparare: Se taie somonul in 4 bucati si se inveleste fiecare

  • 7:59 AM

    Ingrediente: Pentru 2 portii: 500g. file de salau 50g. capere 1 ceapa rosie 4 lingurite otet balsamic 1 varf lingurita cu scortisoara 1 lingura cu unt 1 lingura de zahar piper rosu curry cimbru sare Mod de preparare: Se decongeleaza fileul de salau. Daca nu e congelat, se spala sub un jet de apa rece.

  • 4:47 AM

    Ingrediente: 2 kg pastravi 100 g faina 100 ml lapte 200 ml ulei 2 lamai 4 catei usturoi 1 lingurita cimbru 50 ml otet 250 g rosii 3 ardei gras verde 100 ml vin 1 praf de sare ½ legatura patrunjel verde Sosul se prepara astfel: Rosiile si ardeii se inabusa in ulei, se adauga