Pateuri cu branza (dulce sau sarata)

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1/2kg faina alba,
  • 100ml ulei,
  • 150ml apa calduta,
  • 2 pliculete drojdie uscata (dizolvata in apa calduta),
  • 1 ou,
  • sare.

Umplutura:

  • ¼ kg branza dulce sau sarata (care se rade pe razatoarea cu gauri mici),
  • 1 lingura smantana.

Daca le dorim dulci punem zahar si in branza si 50g in aluat.

Mod de preparare:

Se framanta un aluat si se lasa la crescut apoi se intinde pe rand cate o bucata de aluat, se taie patratele se pune cu lingurita branza, apoi doua cate doua capetele se unesc la mijlocul patratelului. Se pun in tava unsa cu untura si tapetata cu faina.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.