Pasta de peste (sudul Frantei)

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 100 gr masline negre fara samburi,
  • 150 gr capere,
  • 2 cutii sardele in ulei,
  • 1 cutie ton in ulei,
  • 1 lamaie,
  • putin ulei (masline),
  • piper.

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui pisalog, transformati maslinele (desarate in apa) intr-o pasta. Adaugati pestele trecut si el prin pisalog si la sfarsit caperele pisate bine. Se mixeaza si adaugati uleiul putin cate putin. Piperati, mai frecati cu zeama lamaii si serviti pasta pe felii de paine prajita.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.