Pasca

Share Button

Ingrediente:

  • 1250 g branza de vaci,
  • 250 g margarina, si inca 50g pentru uns,
  • 375 g zahar pudra,
  • 4 oua,
  • 3 linguri de gris,
  • 1 baton vanilie,
  • 1 lamaie,
  • 1 praf de copt,
  • 250g stafide.

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul pudra cu margarina si cele 4 galbenusuri de ou. Se adauga grisul, praful de copt, batonul de vanilie taiat marunt, stafidele, coaja de lamaie rasa + zeama de lamaie si la sfarsit, albusurile batute spuma. Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu hartie fundul si peretii tavii si se mai unge odata si hartia. Se toarna compozitia si se coace, la foc potrivit, timp de 1 ora.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.