Papricas din carne de pasare, vitel, porc, miel

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 300-400 g carne,
  • 2 cepe mari,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 100 ml ulei,
  • boia sau pasta de ardei,
  • piper,
  • sare,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare:

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.