Pacinta cu ciuperci si branza

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

250 g aluat de placinta/ foi de placinta

180 g de branza sarata (telemea)

250 g de ciuperci

2 linguri de ulei de masline

1 ceapa mica

kurtmann.ro

1 ardei iute mic

sare si piper

Se toaca ceapa marunt impreuna cu ardeiul iute si se calesc in uleiul de masline. Se adauga dupa 2-3 minute ciupercile taiate cubulete si condimentele. Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se aseaza foile de placinta (in strat de 3-4 foi) si se acopera cu branza sfaramata. Se aseaza deasupra compozitia de ciuperci si ceapa si se acopera totul cu alte 3-4 foi de placinta. O alta modalitate de impachetare este prin rularea compozitiei in 4-5 foi de placinta asezate in straturi. Se lipesc marginile presand usor si se coace in cuptor la 200 grade in jur de 25 de minute.

Pofta buna!

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.