Oua gratinate

Share Button

Ingrediente:

  • 5 oua,
  • 75 g unt,
  • 1 lingura faina,
  • 2 linguri smantana,
  • 500 ml lapte,
  • 2 cepe,
  • 1 lingurita mustar,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se caleste in unt. Ouale se fierb tari, iar dupa ce s-au racit se taie rondele. Ceapa calita si rondelele de oua se pun intr-o tava termorezistenta. Se acopera totul cu un sos facut din faina, smantana, lapte, mustar, sare si piper, dupa gust. Se pun la cuptor 10 minute. Se servesc imediat.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.