Oua cu maioneza si verdeata

Share Button

Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 6 linguri maioneza,
  • 3 linguri smintina,
  • 3 linguri verdeata tocata,
  • sare,
  • piper,
  • citeva frunze de salata verde.

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se trec sub un jet de apa, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. Intr-un castron se pune maioneza, se subtiaza cu smintina, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca cu verdeata. Pe un platou se aseaza ouale taiate in doua pe lung si se acopera cu sosul. Se garniseste de jur-imprejur cu salata taiata fideluta.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.