Oua cu ciuperci

Share Button

Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 100 g unt,
  • 1 lingura faina,
  • 250 g ciuperci,
  • 1 pahar lapte,
  • 100g cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din cantitatea de unt frecat spuma cu sare, piper si patrunjel tocat. Se umplu ouale, se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna pe deasupra un sos alb mai gros, ca ciulamaua, in care s-au pus ciupercile taiate si inabusite si jumatate din cascavalul ras. Se dau la cuptor. Se servesc fierbinti cu restul de cascaval ras si unt pe deasupra.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.