Ostropel

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 600-700 g de carne de gaina,
  • 2 cepe,
  • o capatina de usturoi,
  • 5-6 linguri de ulei,
  • o lingura rasa cu faina,
  • o lingura cu otet,
  • o lingura de bulion si sare.

Mod de preparare:

Spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cind s-au aurit, adaugati faina, amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic, pentru 30 de minute.

Servire:

Se serveste fierbinte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.