Orez á la Malta

consultanta Dan Bradu
Share Button

Orez cu portocale

Ingrediente pentru 6 persoane:

2 dl orez (1 dl orez = 75 g), 4 dl apa si putina sare, 1 lingura unt, 5 dl lapte, 1 bucatica coaja de scortisoara, 0,5 dl zahar (1 dl zahar = 88 g), 2 dl smintina de frisca si 1 lingura zahar vanilat, mandarine, portocale sau dulceata de cirese.

kurtmann.ro

Preparare:

Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca. Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi.

Orez cu portocale Orez cu portocale

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

1 Comment

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.