Ochiuri cu branza

Share Button

6 oua, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 1/2 l lapte, 3 linguri branza rasa, sare.

Se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga parmezan sau alta branza rasa. Se lasa sa fiarba sosul cinci minute, amestecand mereu ca sa nu se prinda la fund. Se toarna peste oua, se presara branza rasa si se da cinci minute la cuptor, la foc foarte iute. Se pot servi si imediat fara sa fie date la cuptor.

Sursa: Sanda Marin

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.