Muschi umplut

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg de muschi,
  • 150 g de ciuperci,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • o lingura cu virf de unt,
  • 3 oua,
  • o ceapa mare,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • patrunjel verde,
  • un pahar cu apa.

Mod de preparare:

Curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele. Separat, caliti in unt ceapa tocata. Cind s-a ingalbenit usor, puneti ciupercile si verdeata. Lasati sa fiarba la foc mic pina cind ciupercile sint gata. Luati vasul de pe foc si lasati compozitia sa se raceasca. Potriviti de sare si piper, omogenizati, apoi intindeti compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra puneti felii de oua fierte tari. Rulati, intoarceti capetele, acoperind compozitia, legati muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si dati-l la cuptor in tava cu un pahar cu apa. Lasati sa se coaca incet, stropiti-l si rumeniti-l pe toate fetele. Cind este gata si s-a racit desfaceti ata si taiati muschiul in felii groase.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Serviti cu sos condimentat, garnisit cu smintina si decorat cu verdeata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.