Muschi de vaca cu piure de cartofi si salata verde

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • muschi de vaca (100-150 g),
  • morcov (2-3 felii),
  • dafin (1 foaie),
  • ulei (15 g),
  • ardei gras sau gogosar (1 felie),
  • sare.

Mod de preparare:

Se curata muschiul de pielite si zgircituri, se pune intr-o craticioara cu feliile de morcov, ardeiul, foaia de dafin si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba la foc incet, cratita fiind acoperita, pina cind muschiul e bine patruns si fraged. Se adauga uleiul si putina sare si se lasa sa scada la cuptor, 4-5 minute.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.