Musaca de dovlecei

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 kg de dovlecei, 400 g de branza uscata de oaie, 2 oua, 200 ml lapte, putina faina, o chita de patrunjel, sare, piper negru, grasime.

Dovleceii se curata, se spala si se taie in lungime. Se tavalesc prin faina si se pun la fript in tigaia cu uleiul incins. Se rade branza si se amesteca cu oale batute, sare, piper si patrunjelul maruntit. Se unge o tava si incepeti sa puneti in ea un rand de dovlecei, unul de branza ultimul rand trebuind sa fie de dovlecei. Tava se pune in cuptorul incins si se mai lasa putin aici ca sa se rumeneasca.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.