Muraturi asortate iraniene

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente (pentru 1 bidon de 10kg):

  • 2kg de castraveti,
  • 1 varza potrivita,
  • 1 conopida,
  • 1kg morcovi,
  • 2 sfecle rosii potrivite,
  • 2-3 bucati hrean,
  • un pumn de fasole verde,
  • 250g ardei iuti,
  • frunze si radacina de leustean,
  • 3kg vinete mici,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 3 fire menta,
  • 3 fire busuioc,
  • 1kg gogonele,
  • 4 bucati ardei gras,
  • 5 capatani de usturoi,
  • 10 foi de dafin,
  • 1 lingura boabe de mustar,
  • 1 lingura boabe piper negru.

Mod de preparare:

Toate legumele se taie in bucati potrivite si se pun in bidon. Condimentele si mirodenile se adauga si se amesteca bine cu celelalte ingrediente. Se fierbe apoi apa cu otet (4l de apa la 2l de otet), se adauga sare (25g la 1litru de lichid) si se toarna peste legume. Se inchide bidonul.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

2 Comments

  1. rodoet

    A se revedea cantitatile, eventual bidonul. Se afirmna ca aceste cantitati de ingrediente pot fi introduse intr-un bidon de 5 Kg. Nu pricep cum. Numai castraveti, morcovul si vinetele depasesc 6 Kg. Nu mai vorbesc de celelalte.

  2. Bucatarul

    Intr-adevar cred ca e o greseala, bidonul trebuie sa fie de 10 litri. In felul acesta totul va incapea perfect.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.