Medalion din piept de pasare

Share Button

Ingrediente:

  • 1 piept de gaina fiert,
  • 3 linguri de pesmet,
  • o cescuta cu lapte,
  • 1 galbenus,
  • o lingura de smintina,
  • 5 linguri de ulei,
  • o lamiie,
  • o lingura de faina,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), adaugati galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Omogenizati compozitia, faceti apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., dati-le prin faina si rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte. Asezati-le pe platou, decorati-le cu cite o felie subtire de lamiie.

kurtmann.ro

Servire:

Se servesc fierbinti, cu salata verde.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.