Marinata de macrou

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 3 kg macrou,
  • 1 kg ceapa,
  • otet,
  • apa,
  • sare,
  • foi dafin,
  • piper boabe,
  • boabe mustar,
  • ienibahar,
  • coriandru.

Mod de preparare:

Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cit otet, atita apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rind de ceapa si un rind de pestetaiat bucati, pina se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamina.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.