Mancare macedoneana

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 kg carne de miel, 7,5 dl de apa, 2 cepe taiate marunt, 1,5 dl ulei sau untura, 1 kg spanac, 1 lingura faina, sare, piper negru.

Carnea se spala si se taie bucatele si se pune la fiert. Se prajeste ceapa, se adauga carnea fiarta, spanacul spalat si taiat si se lasa impreuna la distuit cam 20 de minute. Dupa aceea se adauga sarea, piperul, faina si apa in care a fiert carnea. Se baga la cuptorul incalzit la 225 grade Celsius si se lasa cam un ceas. Mancarea cand este gata nu trebuie sa aiba mult sos dar nici sa nu fie prea uscata. Se serveste cu iaurt.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.