Mancare de carne la cratita

Share Button

Ingrediente:

500 g carne de vita si porc, 100 g slanina afumata, 400 g ceapa, 200 g morcov, 200 g praz, 200 g ardei, 200 g rosii curatate de coaja, 100 g varza, 3 catei de usturoi, chimion, foi de dafin, cimbru, coaja de lamaie, 1 dl vin rosu, 1 dl smantana, 2 galbenusuri.

In cratita, la foc mediu se pune slanina taiata cubulete, ceapa taiata marunt si carnea taiata de asemenea cubulete. Dupa aceea se adauga condimentele si legumele taiate fideluta. Se lasa la distuit cam zece minute. Dupa aceea se pun doi – trei litri de apa si vinul. Cand mancarea este gata se adauga galbenusurile batute impreuna cu smantana. Dupa ce s-au adaugat galbenusurile mancarea nu se mai fierbe.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.