Inghetata de punci (rom)

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • oua (3),
  • zahar pudra (160g),
  • lapte nefiert (400g),
  • rom (3 linguri),
  • zahar vanilat (1 praf).

Mod de preparare:

Galbenusurile, zaharul si vanilia se freaca bine cu lingura de lemn timp de 5 minute. Se adauga laptele rece si vasul se pune la baia marina, amestecand in continuare, pana cand compozitia s-a ingrosat. Se ia de pe foc, se toarna intr-un castron de portelan amestecand pana se raceste crema. Dupa ce s-a racit se incorporeaza albusurile batute tare si romul. Se toarna apoi in caseta si se da la frigider.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.