Inghetata de piersici si coacaze

Share Button

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 500g piersici foarte coapte,
  • ½ pahar cu apa,
  • 100g zahar farin,
  • 2 albusuri de ou,
  • 1 varf de cutit de sare,
  • 200g coacaze,
  • 1 crenguta menta proaspata.

Mod de preparare:

Se decojesc piersicile, se scot samburii si se fierb intr-o jumatate de pahar de apa, utilizand un vas inoxidabil. Dupa 10-15 minute, cand s-au inmuiat bine, pasati-le cu mixerul pana obtineti un piure fin. Adaugati zaharul si mixati din nou. Spalati si curatati coacazele de codite. Amestecati-le usor in pulpa de piersici, retinand cateva pentru decoratie. Puneti compozitia intr-un vas, in congelator, si lasati-o timp de 2 ore. Serviti in cupe si decorati cu coacaze si frunzulite de menta proaspata. Nu uitati! Cu 15-20 minute inainte de a servi, scoateti vasul din congelator si lasati-l in frigider.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.