halloween

  • Halloween
    1:26 PM

    Anul acesta, 2010, sarbatoarea de Halloween cade Duminica, 31 Octombrie. Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sarbatorita in noaptea de 31 octombrie, desi in unele tari data sarbatorii variaz─â

  • 1:00 PM

    Ingrediente 6 oua medii (fierte tare, racite, luat coaja) Branza Feta sau branza topita alba, orice branza alba si moale 12 masline verzi umplute cu ardei rosu (se gasesc la supermarket) ketchup sau pasta de ardei rosu Preparare Ouale se taie pe jumatate (pe latime). Se scot galbenusurile, ouale se umplu cu branza alba, se

  • 1:17 PM

    Degete de vrajitoare Ingrediente pentru 4 persoane 20 buc crenvursti 4 picioare de pui 1 kg cartofi (pentru piure) 20 gr unt 350 ml lapte sare si piper colorant verde (pentru piure) patrunjel migdale felii Mod de preparare: Curata picioarele de pui de piele si apasa-le incat sa se vada oasele. Condimenteaza si pune la

  • 1:10 PM

    Ingrediente: 2 cani de dovleac fiert, taiat cubulete 1 cana de zahar Cateva arahide sau nuci prajite si taiate 1/2 lingurita de nucsoara Piscoturi Pachet de frisca Inghetata de vanilie. Preparare: Amesteca cu mixerul zaharul, dovleacul, arahidele si nucsoara. Amesteca dovleacul cu inghetata de vanilie usor topita. Pune intr-un vas un rand de piscoturi. Adauga

  • 1:08 PM

    Ingrediente 2kg de miez de bostan 1 ceapa 1 catel de usturoi 30g unt 1l supa dintr-un cub sau apa sare, piper, nuca de muscat 250 g smantana 4 felii de paine toast 30g unt Preparare Intr-o oala mai mare se incinge untul iar ceapa si miezul de bostan care in prealabil s-au taiat marunt

  • 1:05 PM

    Ingrediente 250g dovleac 200g ciuperci 150g varza murata 2 linguri de ulei 1 ceapa mare de apa 1 ardei gras 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 1 lingura de pasta de rosii Preparare Se curata dovleacul de coaja, se rade si se amesteca cu ciupercile taiate felii subtiri, cu varza murata tocata fin,

  • 1:02 PM

    Ingrediente 250g dovleac 200g ciuperci 150g varza murata 2 linguri de ulei 1 ceapa mare ardei gras 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 1 lingura de pasta de rosii Preparare: Se curata dovleacul de coaja. Se rade si se amesteca cu ciupercile taiate felii subtiri, cu varza murata tocata fin, ardeiul gras taiat

  • 12:57 PM

    Ingrediente 1/2 dovleac 2 linguri de stafide 4 linguri de prune uscate 4 linguri de caise 4 linguri de zahar Preparare: Curata de seminte dovleacul si taie-l bucati. Pune toate ingredintele intr-o tava. Adauga apa peste ele si pune-le in cuptorul incalzit in prealabil la 160-180 C. Lasa in cuptor fructele timp de 50-60 de