Garnitura pentru fripturi

Share Button

Ingrediente:

  • 12 mere mijlocii,
  • 2 linguri dulceata de visine sau de afine,
  • 150 g de frisca,
  • o lingura de faina,
  • 1 pahar cu lapte,
  • 30 g de unt,
  • 100 g de telina fiarta.

Mod de preparare:

Pregatiti un sos alb obisnuit, in care adaugati dupa ce este gata, 100 g de telina fiarta si data pe razatoare. Scoateti mijlocul fructelor cu o lingurita sau cu un dispozitiv special, in asa fel incit merele sa ramina ca niste paharele. Umpleti-le cu sosul alb (o parte), iar pe celelalte cu fructele din dulceata, asezate peste un strat de frisca.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste drept garnitura la friptura de pasare la gratar sau la carnea rasol.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.