Galuste de carne cu legume

Share Button

Ingrediente:

  • 150 gr carne tocata,
  • 1 ou,
  • 1 praf de sare,
  • 2 linguri ceapa tocata,
  • 1 lingura ulei,
  • piper,
  • 2 cepe rosii,
  • 1 lingura unt,
  • 200 gr rosii,
  • 150 gr mazare verde,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 4 linguri faina.

Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca cu oul, sarea, ceapa tocata, faina, ulei, piper, 4 linguri apa rece. Din amestecul astfel obtinut se formeaza galuste. Ceapa rosie se taie in cubulete si se caleste in untul incins, se adauga rosiile si galustele dupa care se acopera cu un capac. Dupa 7-8 min se adauga mazarea si se condimenteaza dupa gust. Dupa inca 7-8 min se presara patrunjel. Se poate servi cu salata, macaroane sau orez.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.