Fursecuri din albusuri

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:

  • 2 albusuri,
  • 80 gr. unt,
  • 80 gr. faina,
  • 80 gr.zahar pudra,
  • o lingurita de rom sau zeama de lamiie,
  • 1 plic zahar vanilat.

Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si zeama de lamiie sau romul si cind
zaharul s-a topit, se adauga untul rece (lichid) si se bate sa se omogenizeze foarte bine. Se
adauga apoi faina si zaharul vanilat si se amesteca compozitia prin rasturnare pina cind se
incorporeaza toate ingredientele. Se pune compozitia in punga de plastic, se taie un colt, se
toarna fursecurile pe tava si se coc, la cuptorul incalzit in prealabil, 10 minute. Se pot lipi
doua cite doua cu crema sau cu gem de fructe aromate.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.