Fursecuri cu nuci

Share Button

Ingrediente (pentru 50 bucati):

  • 200g nuci,
  • 3 albusuri,
  • 1 praf de sare,
  • 120g zahar,
  • 50g faina,
  • 2 linguri cacao,
  • 70g unt moale.

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 175ºC. Nucile se prajesc in tava circa 8-10 minute. Se intorc din cand in cand. Se scot nucile din cuptor, se pun intr-un servet curat si se freaca usor pentru a se curata de coji. Apoi se piseaza, dar nu se dau prin masina. Albusul se bate cu sare si cu zahar; se inglobeaza treptat faina si cacao, nuci si unt. Cuptorul se incinge la 180º C. Se tapeteaza cu hartie tavile. Cu o lingura, se aseaza in tavi gramajoare, pastrand intre ele o distanta de circa 4cm, deoarece fursecurile inca mai cresc. Se coc circa 12 minute. Se scot si se lasa sa se raceasca.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.