Friptura de miel in pergament

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de miel (pulpa),
  • 10 g piper macinat,
  • 150 ml ulei,
  • 250 g lamaie,
  • 50 g sare,
  • 50 g usturoi pisat.

Mod de preparare:

Carnea de miel se transeaza in portii, se sareaza, se pipereaza, se da prin usturoi pisat, ulei, zeama de lamaie si se infasoara in hartie pergament bine unsa cu ulei. Toate se pun intr-o tava astfel incat capetele hartiei sa fie indreptate in sus pentru a nu se scurge sucul. Se introduce tava la cuptor si se lasa circa 40 minute dupa care se scoate si se asaza bucatile pe platou avand grija ca zeama sa se toarne peste carne. Se serveste calda cu garnitura de cartofi si salata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.