Ingrediente (pentru 6 portii):
- 4 pulpe de pui dezosate
- 2 piepti de pui
- 4 linguei ulei de masline
- 500 g dovleac
- 2 cartofi
- 1 ceapa mare sau 2 mai mici
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- 1 lingura curry
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 500 ml supa de pui din cub concentrat
- sare si piper
Dovleacul si cartofii se curata de coaja si se taie felii, apoi cuburi. Ardeiul iute si usturoiul se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt. In supa de pui se pun la fiert legumele impreuna cu curry si boia, timp de 10 minute
Carnea se spala si se curata de grasime, dupa care se taie cuburi de marimea unei imbucaturi, se monteaza pe 10-12 bete de frigarui si se rumenesc in ulei de masline timp de 5 minute, intorcandu-le pe toate partile.
Intr-o tava se pun legumele si 2-3 polonice din supa in care au fiert, deasupra lor se aseaza frigaruile si se coc in cuptor la 180 de grade timp de 20 de minute.
Pofta buna!