Frigarui de porc inabusite

Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr. pulpa de porc,
  • 150 gr. slanina,
  • 1 paharel vin,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 1 lingura untura,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile una linga alta intr-o tigaie cu grasime incinsa, se acopera si se inabusa la foc potrivit. Ca sa se fragezeasca carnea bine, din cind in cind se pune cite o lingura de apa. Cind carnea este aproape gata, se adauga vinul si se presara cu cimbru.

kurtmann.ro

Mod de servire:

Se servesc frigaruile cu mamaliguta, cartofi fierti etc.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.