Frecatei pentru supa de carne, de zarzavat sau de rosii

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • un ou mare,
  • circa 130-150 g faina.

Mod de preparare:

Oul se sparge intr-un castron, se bate bine cu firculita, apoi se amesteca cu cca 100 g faina, ca sa se obtina o coca mai virtoasa, care se framinta apoi, pe masa, ca foaia de taietei, presarind mereu faina, pina cind aceasta nu se mai poate incorpora; aluatul ramine tare, ca o minge. Se rade apoi coca prin razatoarea cu gauri mari, ca sa se farimiteze cit mai marunt. Frecateii se intind pe masa, ca sa se usuce putin, apoi se adauga in supa care clocoteste, in forma de ploaie, amestecind cu lingura, ca sa nu se lipeasca intre ei. Trebuie sa fiarba cca 20 minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.