Foetaj cu spanac

Share Button

Ingrediente:

4 galbenusuri, 1 cana de ulei, 1 cana de lapte sau lapte batut, 200 g de branza amestecata, 14 linguri de faina, 4 albusuri batute spuma, 1 praf de copt, 2 legaturi de spanac bine curatat si spalat.

Bateti galbenusurile si adaugati treptat uleiul, laptele sau laptele batut, branza si la sfarsit albusurile si faina. Ungeti o tava cu ulei si tapetati-o cu faina. Puneti in tava compozitia si pe deasupra presarati spanacul. Coaceti la 170-200 de grade Celsius. Nu numai ca are un aspect placut dar si mai mult spanacul are un gust deosebit. Inainte de a o servi se presara branza razuita pe deasupra. Se serveste cu iaurt, lapte batut sau bere.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.