File de peste cu ciuperci si smantana

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 8 felii de peste alb,
  • 500 gr ciuperci,
  • 200 gr smantana,
  • 1 lingura sos soia,
  • 2 linguri faina,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Pestele se condimenteaza cu sare, piper, sos soia, o lingura ulei, apoi se trece prin faina, se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor, incalzit in prealabil 8 min. Ciupercile se curata, se spala, apoi se taie felii subtiri si se inabusa timp de 10 min. Peste ele se toarna smantana amestecata cu o lingura de faina, sare, piper, o lingura ulei. Se fierbe continutul 15 min. pe foc mic, amestecand continuu. Pestele se aseaza pe o farfurie, dupa care deasupra se toarna sos. Se decoreaza cu frunze de patrunjel.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.