Ficatei de pasare pate

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 1 lingura unt,
  • 1 ceapa potrivita, tocata,
  • 1 catel de usturoi zdrobit,
  • 250 g ficatei de pasare,
  • 2 oua fierte tari,
  • 1 lingura miez de franzela (proaspata),
  • sare,
  • piper negru,
  • nucsoara.

Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute. Se lasa sa se raceasca si se amesteca – in robotul de bucatarie – cu ouale fierte si miezul de paine alba. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.