Ficat cu slanina

Share Button

Ingrediente:

600 g de ficat de manzat tanar, 2 cepe, 8 felii subtiri de slanina, 4 rosii, faina, sare, piper negru, un pahar de vin alb, ulei, patrunjel.

Ficatul se taie in cuburi mai maricele. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga ficatul. Presarati putina faina si prajiti in continuare, adaugati rosiile taiate cubulete. Adaugati vinul si lasati totul la distuit pentru 15 minute. Intre timp, separat, puneti la prajit si slanina taiata marunt. Odata prajita ea se adauga peste ficat. Se pune sare si piper dupa gust si se adauga patrunjelul taiat marunt. Se serveste calda.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.