Fasole verde cu omleta la cuptor

Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg fasole grasa,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita faina,
  • 3 linguri lapte,
  • 1 lingura unt,
  • sare.

Mod de preparare:

Se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune cu unt intr-o cratita. Se desface faina cu lapte rece, se adauga ouale batute bine si se potriveste de sare. Se toarna compozitia peste fasole si se da la cuptor la foc iute cam 1/2 ora, pina se prinde ca o omleta.

Servire:

Se serveste fierbinte.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.