Fasole batuta

Share Button

Ingrediente:

250 g fasole, 80 g sunca, 80 g carne uscata, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, un pic de boia, sare, foi de dafin, piper negru.

Fasolea se fierbe si se paseaza. Sunca se taie cubulete care se prajesc un pic, dupa care se adauga carnea uscata taiata cubulete, ceapa si usturoiul marunt taiat, boiaua si piperul negru. Toate acestea se amesteca cu fasolea pasata si cu apa in care a fiert fasolea pana se obtine un fel de piureu de consistenta dorita. La sfarsit se adauga sare dupa gust.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.