Falafel original israelian

consultanta Dan Bradu
Share Button

Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:

  • 1 kg. boabe naut,
  • 400 gr. patrunjel,
  • 6 catei de usturoi,
  • 4 cepe,
  • 4 lingurite chimen,
  • 6 lingurite apa,
  • 2 lingurite sare,
  • 1 lingurita boia iute,
  • ½ lingurita piper,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:
Nautul se acopera cu apa si se lasa la inmuiat pana a doua zi. A doua zi se da de doua ori prin
masina de tocat impreuna cu ceapa, patrunjelul si usturoiul. Pasta rezultata se amesteca cu
celelalte ingrediente. Se fac bilute mici rotunde si se prajesc in ulei incins sau chipsiera.Se
serveste cu cartofi prajiti, cu sos thina si shug sau mujdei de usturoi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.