Electrostimulare – slabire rapida si tonifiere

Electrostimulare – slabire rapida si tonifiere
Share Button

Electrostimulare – slabire rapida si tonifiere

Electrostimularea este simpla si sigura si este o tehnica noua cu efecte substantiale asupra muschilor si in arderea tesutului adipos.

Electrostimularea se face cu un aparat de electrostimulare si poate fi comparata cu sedinte de fitness intensiv. Mai exact 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu cateva ore de gimnastica efectuata fara intreruperi. Tocmai de aceea efectele sunt evidente chiar in primele sedinte in functie si de intensitatea de curent pe care o suporta clientul.

Electrostimularea actioneaza prin stimularea riguroasa si intensiva a muschilor in urma careia se obtine un efect puternic de lifting si tonifiere si se imbunatateste considerbail aspectul personal.

Electrostimularea se poate face atat pentru persoanele fara surplus de kilograme dar care au o lipsa de fermitate a tegumentului (cauzata fie de imbatranire fie de o constituie predispusa la pierderea tonusului), de persoanele care slabesc mult si repede fara sa isi antreneze musculatura iar pielea lor ajunge sa aiba o forma neplacuta, dar si de persoanele supraponderale care vor sa inlature cat mai repede grasimile si sa piarda centimetri in circumferinta.

Electrostimularea este benefica si pentru atenuarea durerilor prin sustinere a scheletului osos si tonifiere musculara.

kurtmann.ro

Electrostimularea reprezinta stimularea muschilor cu ajutorul electrozilor care sunt aplicati pe piele si care sunt parcursi de curenti de diferite intensitati care actioneaza asupra masei musculare, asupra tesuturilor adipoase si asupra sistemului circulator.

Electrozii lucreaza muschii datorita impulsurilor electrice care produc fenomenul de contractie musculara care apare si in timpul exercitiilor efectuate in sala, si au ca scop modelarea corporala prin stimulari controlate ale contractiilor si perioadelor de relaxare musculara. In acest mod sunt menajate zonele mai sensibile, deoarece nu se mai exercita presiune pe coloana vertebrala sau pe articulatii.

Avantajul major oferit de electrostimulare consta in faptul ca datorita acestui tratament este realizat un echilibru si o armonie intre zonele cu un surplus mare de tesut adipos si cele normale, si se ajunge la o silueta agreabila, spre deosebie de cazul in care se opteaza pentru ameliorarea imperfectiunilor cu ajutorul metodelor de slabire clasice, mai exect cu diete caz in care fenomenul de slabire apare de cele mai multe ori in zonele in care nu ne dorim sa slabim, cum ar fi fata, umerii, sanii, si mai putin in locurile in care chiar vrem sa slabim, respectiv fese, coapse si abdomen.

Aparatul de electrostimulare prezinta siguranta pentru clienti. Sedintele de electrostimulare se pot face la inceput cu un program de 4 sedinte pe saptamana daca este timp, si chiar si mai frecvent daca se doreste obtinerea unor rezultate rapide.

Ulterior, cu o dieta corespunzatoare si in combinatii cu alte proceduri se pot face si cate 3 sedinte de electrostimulare pe saptamana daca se incearca introducerea sedintelor de masaj manual in program, acest masaj avand roulul de a declansa procesul de accelerare a metabolismului si  ajutand la eliminarea toxinelor din corp si la revitalizarea tegumentului.

Electrozii vor fi montati respectand anumite scheme stabilite de experti, scheme in care se tine cont de grupele de muschi care trebuie lucrate si de constructia fizica a persoanei, pentru ca fiecare sedinta sa fie eficienta.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.