Drob taranesc

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 500g carne de porc,
  • 250g de ficat,
  • 3 legaturi de ceapa verde,
  • 3 catei de usturoi,
  • 3 oua,
  • un paharel de coniac,
  • o legatura de patrunjel si una de marar,
  • cateva felii de jambon impanat pentru a tapeta tava de copt,
  • sare,
  • piper,
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare:

Tocati carnea si ficatul, amestecati-le cu ceapa calita, adaugati ouale, sarea, piperul, usturoiul pisat, coniacul si verdeata tocata. Tapisati forma de copt cu felii de jambon, puneti o foaie de dafin, turnati compozitia, puneti deasupra a doua frunza de dafin si acoperiti cu felii de jambon. Coaceti preparatul o ora si jumatate, la cuptor, pe baie de abur. Lasati sa se raceasca. Puteti transporta preparatul in vasul in care s-a copt.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.