Drob de miel cu pesmet si ou

Share Button
  • maruntaie de miel, 6 oua
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • sare, piper

Se prepara compozitia la fel ca pentru reteta anterioara, numai ca nu se mai foloseste prapurul de miel. Tava, dupa ce se unge bine cu ulei, se tapeteaza cu pesmet, apoi se intinde bine compozitia si se introduce in cuptorul incins, unde se lasa, la foc moderat, timp de 20 de minute. Dupa aceea, se bat bine cele doua oua ramase, se toarna peste compozitie, iar tava se introduce iarasi in cuptor, lasandu-se pana se rumeneste frumos.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.