Drob de miel

Share Button

Ingrediente:

  • maruntaiele de la un miel,
  • prapurele,
  • 2 legaturi de ceapa,
  • 4-5 oua,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 1 legatura de marar,
  • undelemn,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Maruntaiele mielului se spala si se pun la fiert in apa si sare, timp de 30 minute, dupa care se scot, se lasa la racit si se dau prin masina de tocat (sau se toaca marunt cu satarul). Se condimenteaza si apoi se amesteca cu ceapa taiata marunt, verdeata tocata fin, cu ouale si putin untdelemn. Cu aceasta compozitie se umple prapurele, se aseaza intr-o tava unsa cu untdelemn si se baga in cuptor.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.